Melodifestivalen 2019 - Nu KÖR vi

Jag är så taggad att jag knappt kan hålla mig. Melodifestivalen 2019 kan faktiskt komma att bli en av de bästa någonsin. Massor av bra artister som sjunger riktigt bra låtar. Jag vet, för jag har ju tjuvlyssnat på de där 30 sekunders-snuttarna de lagt ut på sin hemsida. Utifrån min alldeles egen smak och tycke så har jag också utsett tre stycken som jag tror har chanse att komma först. 

Min egen topplista

Ja, vem vinner Melodifestivalen 2019? Man kan ju gå in på olika sidor och jämföra odds på Mello, men jag själv har gått min egen väg. Jag har skapat min egna topplista. Jag tro att en av dessa verkligen kommer att vinna. 

  • Nano 
  • Jon Henrik Fjällgren
  • Wiktoria
  • Arvingarna
  • Margaret

Nu snackar jag alltså om vem som kommer att vinna alltihop, inte bara i en delfinal. En sak som kommer att bli annorlunda i årets Melodifestival är att hjärtrösterna ser annorlunda ut. Förut var allas röster lika värda, men i år kommer man bli tvungen att uppge ålder. Sen ska rösterna viktas utifrån åldern, för att det ska bli mer rättvist. Jag vet inte om det blir mer rätt än innan, men man kan ju alltid testa för att se om det funkar. Själv kommer jag att sitta med en godispåse och appen i högsta hugg! Nu är det ju dags för årets musikfest, Melodifestivalen 2019 startar i morgon och jag sitter nästan och räknar minuterna. 

1 Feb 2019