Nattklubbar Stockholm

Utelivet i Stockhollm är stort och det finns något för alla. Oftast så har nattklubbarna åldersgränser, från 18 år och uppåt. Det kan förvisso vara så att en klubb har 23 som gräns, men att du kommer in ändå om du är 21. Men det bästa är att gå till den klubb som har din ålder som gräns. 

När det gäller nattklubbar i vår huvudstad så har du till exempelvis Café Opera. Här är det ofta kändistätt och ibland har det skymtats kungligheter här. Platsen den ligger på är Karl XII:s torg, Kungsträdgården och åldersgränsen är 20 år.

Mitt på Stureplan har du Hells Kitchen, som har öppet till 05. En trappa ner finns även Heaven’s Gate. Åldersgränsen är 23 år. 

I hjärtat av Stureplan finns det kända Spy Bar. Hit kommer det ofta människor som sysslar med musik, media och mode. Det är vanligt att det är lång kö, så kom hit i tid! Åldersgränsen är 23.

Sturecompagniet är en av Sveriges största och mest kända nattklubbar som erbjuder flera olika barer och dansgolv. Här gäller det också att vara ute i tid, för att komma in. Du kan dock skriva upp dig på gästlistan på deras hemsida. Åldersgräns är 23.

Trevliga barer

Ibland kan det vara mysigt att gå till en bar före nattklubbandet, eller bara vara där för kvällen. Stockholm har många bra alternativ. 

Ett bra ställe är Story Hotels bar, på Riddargatan 6, som har en inredning och atmosfär som får dig att tänka på Paris. Ett annat ställe med fransk känsla är annars Grand escalier brasserie jardin. Den ligger mitt inne i Sturegallerian med en fantastisk innergård.

En annan trevlig bar är Cadierbaren som finns i Grand Hôtel, Södra Blaiseholmshamnen 8. 

Om du är ute efter att möta en massa människor så ska du bege dig till Riche. Till denna bar så kommer det ofta många trendiga stockholmare och kändisar.

11 Mar 2020